A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Гід з державних послуг

Про захист довкілля — інформація на Гіді з держпослуг

26 вересня у світі відзначають Всесвітній день здоров’я довкілля. Навіть в умовах повномасштабної війни росії проти України ми мусимо дбати про збереження навколишнього середовища для комфортного життя майбутніх поколінь. Наші ліси, степи, гори і водойми — все це багатство українського народу, а отже, і наша відповідальність за їх збереження. Для всіх, хто бажає дбати про довкілля, — добірка необхідних держпослуг на Гіді.

10:22:36 28.09.2022

Для власної справи – держпослуги на Гіді

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям — сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу. Для всіх, хто бажає діяти, зібрали добірку необхідних держпослуг на Гіді.

14:50:11 17.08.2022

Усе для пенсіонерів — на Гіді

 Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше з вами завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань. Все, що необхідно, можна глянути, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.  Потрібні документи

16:01:28 03.08.2022

Від 24 лютого фраза «Як ти?» набула особливий сенс. Вона скрізь: у щоденних повідомленнях у месенджерах, у 5-хвилинних дзвінках, щоб почути рідний голос та заспокоїтися, у дописах усіх небайдужих... Прикладів наводити можна ще багато...

    Щодня герої телекомунікаційного фронту роблять усе можливе та неможливе, аби ми могли так підтримувати одне одного. А ми сьогодні хочемо нагадати вам про держпослуги, з якими можна зробити внесок у зв'язок українців.

20:40:47 26.07.2022

Як захистити інтелектуальну власність? Необхідні держпослуги на Гіді

Готові зараз написати книгу, створити відеогру, комп’ютерну програму або отримати патент на винахід? Пропонуємо добірку необхідних держпослуг на Гіді, які знадобляться кожному творцю та креаторці захистити інтелектуальний витвір.

08:18:37 20.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора