A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Гід з державних послуг

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

15:25:33 04.01.2022

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг. Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

16:42:51 14.12.2021

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

 Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності. Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.

11:49:45 07.12.2021

Соціальні послуги на Гіді

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг. 

12:22:14 30.11.2021

Послуги для автоперевезень на Гіді

 Плануєте здійснювати автоперевезення в Україні чи за кордоном? Гід з державних послуг підкаже, як отримати ці послуги та що для цього потрібно.

14:42:27 24.11.2021

Допомога по утриманню дитини на Гіді

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку держпослуг, які пов’язані з виплатами на утримання дітей. 

16:27:20 16.11.2021

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

 Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.   Ми зібрали добірку послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави: 

15:14:50 02.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора