A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 18.03.2020 смт Катеринопіль № 16 – р Про посилення на території смт Катеринопіль карантину

Дата: 18.03.2020 16:03
Кількість переглядів: 512

КАТЕРИНОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18.03.2020                                       смт Катеринопіль                                           № 16 – р

 

 

Про посилення на території смт Катеринопіль карантину  

 

 

З метою попередження розповсюдження захворюваності на гострі респіраторні інфекції та грип, поширення на території смт Катеринопіль коронавірусу COVID-19, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), статей 29,30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширення на території України коронавірусу COVID-19», протоколу №6 засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17.03.2020, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

 

  1. Посилити на території смт Катеринопіль карантин встановлений з 12 березня до 3 квітня 2020 року.
  2. Заборонити на території смт Катеринопіль роботу закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, їдалень, тощо), закладів культури, торгівельного і побутового обслуговування населення крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами, зв¢язку, провадження банківської та торгівельної діяльності.
  3. Заборонити торгівлю на ринку смт Катеринопіль.
  4. Заборонити продаж продуктової та промислової групи товарів на визначених для торгівлі місцях. Не допускати  утворення стихійних ринків та місць не узаконеної торгівлі.
  5. Посилити роботу з одинокими людьми похилого віку, неблагополучними багатодітними сім¢ями, іншими категоріями громадян селища, які потребують соціального супроводу та соціального захисту.
  6. Керівникам установ, організацій селища забезпечити роботу закладів. при необхідності вирішувати питання можливості запровадження відділених робочих місць та надання відпусток працівникам на період карантину.
  7. Сприяти Катеринопільському районному управлінню Держпродспоживслужби в Черкаській області у проведенні перевірок закладів торгівлі, інших соціально важливих об¢єктів щодо дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, санітарного законодавства, зокрема щодо умов зберігання, реалізації продуктів харчування, дотримання особистої гігієни персоналом та відвідувачами.
  8. Забезпечити та дотримуватись належного санітарного стану на території смт Катеринопіль.

 

 

 

 

  1. Попередити керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, жителів смт Катеринопіль про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення (невиконання) чинного законодавства щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Селищний голова                                                       Іван ГЕГЕДОШ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора