A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

10.06.2020 смт. Катеринопіль № 40 Про проведення підготовки установ селищної комунальної власності до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років

Дата: 17.06.2020 11:43
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

КАТЕРИНОПІЛЬСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

                                    ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

10.06.2020                                            смт.  Катеринопіль                                                  № 40

 
Про  проведення   підготовки  установ
селищної комунальної власності до роботи
в осінньо-зимовий період 2020-2021 років

 

            Відповідно до підпунктів 1, 5 пункту  "а" статті 30  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з урахуванням розпорядження від 07.05.2020.року № 70 "Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об´єктів соціальної сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2020 – 2021 років" за підписом першого заступника голови Катеринопільської районної державної адміністрації, з метою належної та своєчасної підготовки комунального підприємства та споживачів теплової енергії,  що належать до комунальної власності територіальної громади смт Катеринопіль, до осінньо-зимового  періоду 2020-2021 років, забезпечення стабільного енергопостачання та  попередження його відмов, виконком селищної ради вирішив :

 

            1. Розпорядження від 07.05.2020 року № 70 "Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об´єктів соціальної сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2020 – 2021 років" за підписом першого заступника голови Катеринопільської районної державної адміністрації взяти до виконання (додається).

            2.Затвердити заходи щодо підготовки комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради (надалі - КП "КС ЖКГ" КСР ) до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років (Додаток 1).

      3.Керівнику КП "КС ЖКГ" КСР забезпечити виконання зазначених в пункті 2 цього рішення заходів та відзвітувати щодо підготовки підприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років до 01 жовтня 2020 року.

            4.Затвердити  заходи щодо підготовки  енергетичних господарств Катеринопільського ЦРД "Сонечко" та Катеринопільського ДНЗ "Казка" до роботи в опалювальний період 2020-2021 років  (Додаток 2).

      5.Керівникам Катеринопільського ЦРД "Сонечко" та  Катеринопільського ДНЗ "Казка" забезпечити виконання зазначених в пункті 4 цього рішення заходів та відзвітувати  до 01 вересня 2020 року.

      6. Селищному голові забезпечити своєчасне укладання договорів на постачання природного газу на опалювальний сезон 2020 – 2021 років.

      7. Селищному голові, апарату виконавчого комітету сприяти органам державної виконавчої влади у забезпеченні одиноких пенсіонерів, осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, інших незахищених  верств населення твердим паливом.  

      8. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Катеринопільської селищної ради від 10.07.2019 року № 84 "Про заходи щодо підготовки об´єктів селищної комунальної власності до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років."

      8. Контроль за виконанням рішення покласти на селищного голову та заступника селищного голови з питань виконавчого комітету.

 

 

Селищний голова                                                                                     Іван ГЕГЕДОШ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заступник селищного голови

з питань виконавчого комітету

_______________Віктор ОРЕЛ

 

 

Начальник відділу  юридично-

кадрової роботи та державної

реєстрації селищної ради

_______________Ірина СІВАК

 

 

                                                                                                               Додаток № 1

                                                                                                               до рішення виконкому

                                                                                                               10.06.2020 № 40

 

 

 

З а х о д и

щодо підготовки комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років

 

1.До 01 вересня 2020 року забезпечити утеплення вузлів водопостачання та водовідведення, перевірку обладнання (насоси, задвижки тощо) на предмет придатності до роботи в осінньо-зимовий період

      Керівник  КП "КС ЖКГ" КСР

 

3.До 01 вересня 2020 року ініціювати перевірку стану димових та вентиляційних каналів багатоквартирних будинків, складення актів на періодичну перевірку та прочищення димових та вентиляційних каналів, підготувати паспорти готовності до роботи в опалювальний період 2020 – 2021 років, акти інженерних вводів.

     Керівник  КП "КС ЖКГ" КСР

4.До 01 жовтня 2020 року створити необхідний запас паливо-мастильних  та протиожеледних матеріалів.

     Керівник  КП "КС ЖКГ" КСР

5.До 01 жовтня 2020 року забезпечити підготовку до роботи в зимових умовах спеціалізованої прибиральної техніки для очищення снігу та посипання шляхів і тротуарів протиожележними матеріалами.

     Керівник  КП "КС ЖКГ" КСР

 

 

Заступник селищного голови

з питань виконавчого комітету                                                                       Віктор ОРЕЛ                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               Додаток №2

                                                                                                               до рішення виконкому

                                                                                                               10.06.2020 № 40

 

 

 

З а х о д и

щодо підготовки  енергетичних господарств   ЦРД "Сонечко" та ДНЗ "Казка"  до роботи в опалювальний період 2020-2021 років

1.  До 01 серпня 2020 року провести ремонтні роботи на теплових установках та мережах, перевірити технічний стан насосних агрегатів, провести повірку контрольно-вимірювальних приладів і автоматики в лабораторних умовах з одержанням відповідних актів.

     Керівники   ЦРД "Сонечко" та  ДНЗ "Казка"

2.  До 01 серпня 2020 року привести схеми електропостачання до нормального режиму роботи, передбаченого проектними рішеннями, зокрема забезпечити перевірку опору ізоляції  систем електропостачання та опору заземлення систем грозозахисту.

     Керівники ЦРД "Сонечко" та ДНЗ "Казка"

3. До 01 серпня 2020 року забезпечити промивку трубопроводів теплових мереж  теплопостачання.

     Керівники   ЦРД "Сонечко"  та ДНЗ "Казка

4. До 10 серпня 2020 року перевірити технічний стан ізоляції трубопроводів теплових мереж.

     Керівники   ЦРД "Сонечко"  та ДНЗ "Казка"

 

5.  До 20 серпня 2020 року забезпечити проведення комплексу підготовчих робіт (для  ДНЗ  "Казка" зокрема робіт по монтажу сучасного приладу обліку споживання природного газу), для своєчасного отримання дозволу на відновлення газопостачання.

      Керівники  ЦРД "Сонечко"  та ДНЗ "Казка"

6.  За необхідності до 20 серпня 2020 року провести навчання та атестацію персоналу, котрий  обслуговує газові котли опалення.

     Керівники  ЦРД "Сонечко"  та ДНЗ "Казка"

 

7.  До 01 вересня 2020 року забезпечити перевірку стану димових та вентиляційних каналів, протипожежної сигналізації та сигналізаторів загазованості приміщень з одержанням відповідних актів.

     Керівники  ЦРД "Сонечко"  та ДНЗ "Казка"

 

8. До 01 вересня 2020 року привести до відповідності технічний стан будівель теплозабезпечення.

     Керівники  ЦРД "Сонечко"  та  ДНЗ "Казка"

 

 

 

Заступник селищного голови                                                                   

з питань виконавчого комітету                                                                       Віктор ОРЕЛ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора