A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

11.03.2020 смт Катеринопіль № 18 Про проведення двомісячника по благоустрою, озелененню та наведенню санітарного стану на території селища

Дата: 18.03.2020 13:03
Кількість переглядів: 444

 

  Фото без опису                                

КАТЕРИНОПІЛЬСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

11.03.2020                                             смт Катеринопіль                                                   № 18

 

 

Про проведення двомісячника по благоустрою,

озелененню та наведенню санітарного стану на

території селища

 

 

                       Відповідно до підпункту 7 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  підпунктів 1, 2 та 5 пункту 2 статті 10, статті 13 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»,  Закону України  «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»,  заслухавши інформацію  заступника селищного голови з питань виконавчого комітету про організацію роботи по проведенню двомісячника по благоустрою, озелененню та наведенню санітарного стану на території селища, виконком селищної ради  вирішив:

            

           1. Інформацію  заступника селищного голови з питань виконавчого комітету про організацію роботи по проведенню двомісячника по благоустрою, озелененню та наведенню санітарного стану на території селища, взяти до відому (додається).

           2. Провести з 1 квітня по 31 травня 2020 року  роботи по благоустрою, озелененню  та наведенню санітарного стану на території селища:

           а) територій загального користування (парків, пам’яток культурної та історичної спадщини, площ, вулиць, доріг, провулків,  кладовищ та ін.);

           б) територій, належних підприємствам, установам, організаціям та фізичним особам- підприємцям на праві власності, оренди, а також закріплених  за ними;

           в)  прибудинкових територій багатоквартирних будинків та приватного сектора.

           3. Затвердити План  заходів по  благоустрою, озелененню та наведенню  санітарного стану на території селища  підприємствами, організаціями, установами, фізичними особами-підприємцями та жителями в період з 1 квітня по 31 травня 2020 року (надалі-План заходів), (додаток).

           4. Виконкому селищної ради, головам  вуличних комітетів, власникам домогосподарств, керівникам підприємств, організацій, установ незалежно від  форм власності  та фізичним особам-підприємцям із 1 квітня по 31 травня 2020 року організувати та провести роботи згідно Плану заходів.

           5. Зобов’язати керівників підприємств, установ,  організацій та фізичних осіб-підприємців прийняти участь у Дні довкілля, який проводиться у квітні в рамках щорічної всеукраїнської акції  "За чисте довкілля".

           6. Зобов´язати т.в.о. керівника комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради (надалі – комунальне підприємство) взяти під особистий контроль забезпечення належного благоустрою, озеленення та наведення санітарного стану на території селища.

  

 

 

           7. Комунальному підприємству щоп’ятниці інформувати виконавчий комітет селищної ради про хід проведення робіт по благоустрою, озелененню  та наведенню санітарного стану в селищі.

           8. Контроль за виконанням рішення покласти на  заступника селищного голови з питань виконавчого комітету та т.в.о. начальника комунального підприємства.

 

 

 

Селищний голова                                ( підпис)                                          Іван ГЕГЕДОШ

 

 

 

 

 

 

Згідно з оригіналом:

начальник відділу юридично-кадрової

роботи та державної реєстрації

___________Ірина СІВАК

27.04.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  Додаток  

                                                                                           до рішення виконкому

                                                                                      від 11.03.2020 № 18

 

 

 

ПЛАН

заходів по  благоустрою, озелененню та наведенню  санітарного стану на території селища  підприємствами, організаціями, установами, фізичними особами-підприємцями та жителями  в період з 1 квітня по 31 травня 2020 року

 

1. Привести  території загального користування,  території підприємств, установ, організацій, фізичних осіб-підприємців, що належать їм на правах власності,  перебувають в оренді або закріплені для обслуговування, а також території загального користування, що межують з територіями підприємств, установ, організацій, фізичних осіб-підприємців, (в радіусі до 50 метрів) ,  прибудинкові території багатоквартирних будинкуів та приватних домоволодінь  у відповідність до вимог Законів України "Про благоустрій населених пунктів" та "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", а саме: ліквідувати стихійні сміттєзвалища, вивезти побутові відходи, прибрати будівельні та сипучі матеріали з узбіч доріг та тротуарів, побілити стовбури дерев, провести дезінфекцію вбиралень і вигрібних ям,  прибрати узбіччя вулиць і проїздів, скопати газони і клумби, привести в належний стан паркани та огорожі, посадити дерева, декоративні кущі, квіти, засіяти травою газони,  провести санітарне обрізання аварійних, сухостійних та вражених омелою дерев та кущів.  Керівникам підприємств, установ,  організацій, фізичним особам-підприємцям та жителям селища, укласти або переукласти угоди з  комунальним підприємством на вивезення твердих побутових відходів.

                         Керівники підприємств, установ та організацій усіх форм власності,

                         фізичні особи-підприємці, комунальне підприємство, жителі селища    

                        

2. Підприємствам, установам,  організаціям та фізичним особам-підприємцям протягом  квітня поточного року ліквідувати  стихійні сміттєзвалища на  належних їм або закріпленими за ними земельних ділянках.

                         Виконком селищної ради, керівники підприємств, установ та                                                           

                         організацій, фізичні особи-підприємці, комунальне підприємство,  

                                                       

3. З метою безпеки руху громадян та автомобільного транспорту по території селища перевірити технічний стан усієї мережі каналізаційних люків водопроводів і водовідведення, пожежних гідрантів, інженерних колодязів кабельних ліній зв'язку по вулицях селища, та вжити оперативних заходів щодо приведення даної мережі у належний технічно-безпечний стан (провести ремонт та обладнати кришками люки водопровідних, каналізаційних та інших комунікаційних колодязів).

                   .      Комунальне підприємство,  підрозділ "Укртелекому"

 

4. Рекомендувати  комунальному підприємству та ВК «Будсервіс»  прогрейдерувати  ґрунтові дороги комунальної власності селища.

                        Комунальне підприємство,  ВК «Будсервіс» ( на договірних умовах

                        або в  рамках угод про  соціальне партнерство)

 

5. Комунальному підприємству за участю працівників по благоустрою побілити дерева, впорядкувати клумби, висадити квіти в центрі селища (вул. Соборна), оновити нанесення  розміток на пішохідних переходах та встановити необхідні дорожні знаки, розчистити чагарники та кущі обабіч доріг комунальної власності.

              Комунальне підприємство, працівники по благоустрою

    

 

 

 

6.  Щоп’ятниці протягом 2020 р. забезпечувати в селищі проведення "Санітарного дня" для поточного прибирання території загального користування, територій підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців.

                       Виконком селищної ради, працівники по благоустрою, керівники

                       підприємств, установ та організацій усіх форм власності,

                       комунальне підприємство, фізичні особи-підприємці, жителі селища

 

 

7. Висвітлювати хід проведення роботи по благоустрою, озелененню  та наведенню санітарного стану в селищі  на офіційному веб-сайті селищної ради в мережі Інтернет.

                        Апарат виконкому селищної ради

 

 

 

Секретар виконкому                                ( підпис)                                    Н.А. Цехмістренко

 

 

 

 

 

Згідно з оригіналом:

начальник відділу юридично-кадрової

роботи та державної реєстрації

___________Ірина СІВАК

27.04.2020

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора