A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

проєкти рішень виконкому11.03.2020 смт Катеринопіль № 22 Про утворення комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості

Дата: 18.03.2020 13:09
Кількість переглядів: 473

    Фото без опису

КАТЕРИНОПІЛЬСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

11.03.2020                                             смт Катеринопіль                                                  № 22

 

Про утворення комісії з  питань
визначення стану зелених насаджень
та їх відновної вартості   

 

             Відповідно до підпункту 7 пункту "а" статті 30,  статей 40, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", на підставі статті 28 Закону України "Про благоустрій населених пунктів",  постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року №1045 "Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів та квітників у населених пунктах", розглянувши заяву жителя смт Катеринопіль, вул. Дружби, 107  Гладченка В.А. про надання дозволу на видалення зелених насаджень поряд з сінокосом за адресою вул. Сергія Єфремова без номера (Г-вх-23/02-13 від 27.02.2020 року), з урахуванням доручення селищного голови щодо визначення стану зелених насаджень (дерев ) на алеї  по вул.  Черкаській, з метою поліпшення благоустрою території селища, запобігання виникнення надзвичайної та аварійної ситуації, недопущення небезпеки для життя і здоров’я населення, виконком  селищної ради  вирішив:

 

            1.  Заяву жителя смт Катеринопіль, вул. Дружби, 107,  Гладченка В.А. про надання дозволу на видалення зелених насаджень поряд з сінокосом за адресою вул. Сергія Єфремова без номера (Г-вх-23/02-13 від 27.02.2020 року), взяти до відому (додається).

            2. Утворити комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості (надалі –комісія) в наступному  складі :

Орел Віктор Михайлович –  заступник селищного голови з питань виконавчого комітету, голова комісії;

Савченко Тетяна Андріївна -  начальник земельного відділу селищної ради, заступник голови комісії;

Тараненко Світлана Іванівна – спеціаліст 1 категорії земельного відділу селищної ради, секретар комісії;

Члени комісії - 

Гавриш Віталій Анатолійович – начальник відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунального майна селищної ради;

Бондаренко Валерій Анатолійович – член виконавчого комітету селищної ради.

             3. Комісії здійснювати свою діяльність у відповідності до вимог  Закону України "Про благоустрій населених пунктів",  постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року №1045 "Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів та квітників у населених пунктах", інших нормативних документів з питань утримання зелених насаджень.

      4. Комісії у п’ятиденний строк після  затвердження її складу:
- визначити стан зелених насаджень, розташованих на земельній ділянці комунальної власності смт Катеринопіль, а саме поряд з сінокосом за адресою: вул. Сергія Єфремова без номера, а також визначити їх відновну вартість;
визначити стан зелених насаджень, розташованих на земельній ділянці комунальної власності смт Катеринопіль, а саме на алеї по вул. Черкаській, а також визначити їх відновну вартість.
За результатами обстеження зелених насаджень за вказаними адресами  комісії скласти акти обстеження тих насаджень, що підлягають видаленню (далі - акти), за формою, затвердженою Мінрегіоном. При необхідності видалення аварійних, сухостійних і фаутних дерев, а також дерев, які досягли вікової межі, комісія з’ясовує причину набуття деревами такого стану, про що зазначається в складеному нею акті.
            5. У разі встановлення, що видаленню підлягають аварійні, сухостійні і фаутні дерева, а також дерева, які досягли вікової межі, відновна вартість таких зелених насаджень комісією не визначається.
            6. Зважаючи на відсутність представника  Держекоінспекції у складі комісії, по одному примірнику актів у триденний строк надіслати до територіального органу Держекоінспекції у Черкаській області.
            7. Повернутися до розгляду питання надання дозволу на видалення зазначених в пункті 4 цього рішення  зелених насаджень у місячний строк після надходження складеного головою комісії проекту рішення про видалення зелених насаджень.            

            8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань виконавчого комітету.

 

 

 

Селищний голова                                                                                             Іван ГЕГЕДОШ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заступник селищного голови з питань

діяльності виконавчого комітету

_______________Віктор ОРЕЛ

 

 

Начальник відділу  юридично-

кадрової роботи та державної

реєстрації

_______________Ірина СІВАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора