A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

ОГОЛОШЕННЯ 23 вересня 2020 року о 10.00 годині, в актовому залі адмінприміщення Катеринопільської районної ради, що розташоване за адресою: вул. Соборна, 12, відбудеться чергова 58 сесія Катеринопільської селищної ради сьомого скликання.

Дата: 11.09.2020 11:54
Кількість переглядів: 439

ОГОЛОШЕННЯ

 

23 вересня 2020 року о 10.00 годині, в актовому залі адмінприміщення Катеринопільської районної ради, що розташоване за адресою: вул. Соборна, 12, відбудеться чергова 58 сесія Катеринопільської селищної ради сьомого скликання.

На розгляд сесії вносяться наступні питання:

   1.Про внесення змін до рішення селищної ради "Про селищний бюджет на 2020 рік".

            2.Про внесення пропозиції Катеринопільській районній раді про передачу у комунальну власність на баланс Катеринопільської селищної ради комплексу будівель і споруд по вулиці Соборній, 12 та вулиці Семена Гризла,12.

            3.Про внесення змін до штатного розпису виконавчого апарату селищної ради.

            4.Про облаштування ділянки дороги по вулиці Вільного козацтва

пристроями примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки.

          5.Про обмеження руху транспортних засобів по вулиці Весняній.

          6.Про затвердження технічних документацій із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельних ділянок і проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та предачу їх у приватну власність, оренду та зміну цільового призначення земельної ділянки.

7.Про надання дозволів на розроблення технічних документацій із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельних ділянок та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

8. Про припинення права користування земельними ділянками.

9.Про висловлення позиції органу місцевого самоврядування щодо можливості надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, на підставі якої земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності можуть бути передані у власність громадянам.

10.Про погодження переоформлення права постійного користування земельною ділянкою.

11.Про затвердження умов земельного аукціону з продажу права оренди земель несільськогосподарського призначення в межах населеного пункту смт Катеринопіль.

  На сесію запрошуються депутати селищної ради, районної та обласної рад, керівники установ та організацій, представники засобів масової інформації, громадські активісти, жителі селища.

                                                               Виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора