A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Катеринопільської селищної ради

Дата: 01.02.2021 08:27
Кількість переглядів: 895

  Відповідно до Закону України “Про соціальні послуги”, постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 “Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору” Катеринопільська селищна рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади Директора  Центру надання соціальних послуг Катеринопільської селищної  ради.

  Конкурсна комісія утворюється у складі не менш як п’ять осіб.

  До складу конкурсної комісії у рівній кількості входять представники суб’єктів системи надання соціальних послуг, визначених статтею 8 Закону України “Про соціальні послуги” а саме:

1) уповноважені органи у сфері надання соціальних послуг;

2) отримувачі соціальних послуг;

3) надавачі соціальних послуг;

4) об’єднання працівників системи надання соціальних послуг;

5) об’єднання надавачів соціальних послуг;

6) об’єднання отримувачів соціальних послуг.

  До складу конкурсної комісії не можуть входити представники того надавача соціальних послуг комунального сектору, в якому проводиться конкурс на зайняття посади керівника.

   Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії можна надавати з 8:00 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00), крім вихідних. З 1 лютого  2021 року по ­10 лютого 2021 року включно у відділ комунальної власності виконавчого апарату Катеринопільської селищної ради  за адресою: Черкаська область, смт Катеринопіль, вул. Соборна, 12.

   Для довідок звертатися у відділ комунальної власності Катеринопільської селищної ради та  за телефоном :  3 00 38


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора