A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги жителів громади!

Дата: 10.02.2021 12:08
Кількість переглядів: 395

Фото без опису09 лютого, Катеринопільським селищним житлово-комунальним господарством  та ПП ″Регіон - плюс″  проведено роботу з посипки  протиожеледною сумішшю доріг  у селищі Катеринопіль, зокрема тротуарів, поворотів, крутих схилів та ін. Автомобільні дороги загального користування місцевого значення обслуговуються на Катеринопільщині ТОВ ″Дорбуд сервіс″, договір по зимовому експлуатаційному утриманні з яким, укладено Службою автомобільних доріг в Черкаській області, а отже, всі роботи  фінансуються  з обласного бюджету.

 У зв’язку з постійними  змінами температури повітря,  сьогодні, на жаль,  дороги залишаються  покритими ожеледицею. Катеринопільською селищною радою в межах фінансових можливостей вживаються всі необхідні заходи для боротьби з наслідками негоди.

 Працівники Катеринопільського селищного житлово-комунального господарства  та спецтехніка  працюють в посиленому режимі, до роботи долучаються також старости населених пунктів громади та сільгоспвиробники, яким ми висловлюємо щиру вдячність за надану допомогу.

 Звертаємось до власників магазинів, аптек, підприємств, установ, організацій з проханням, привести у безпечний стан прилеглі до будівель території.

 Просимо всіх жителів громади, поставтесь з розумінням до певних незручностей, будьте обережні, дотримуйте рекомендацій щодо безпечної поведінки під час ожеледиці для запобігання травмуванню та нещасним випадкам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора