A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Шановні жителі Катеринопільської громади!

Дата: 19.02.2021 17:57
Кількість переглядів: 488

Фото без опису20 лютого ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні, їх відвагу, силу духу і стійкість у боротьбі за наше європейське майбутнє. 

Минуло вже сім років з того часу, як у Києві відбулися події, які навіки закарбувалися в трагічній, але героїчній історії нашої країни. Ми пам’ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли гинула Небесна Сотня. На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. 

 Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе нехай маленьку, але відповідальність, навчилися бути небайдужими. В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього.

Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв та не зрадити ідеали Революції Гідності. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв європейське майбутнє для кожного з нас.

Щиро бажаю всім нам не зрадити їхній подвиг. Будьмо справжніми патріотами своєї держави, любімо Україну, своїми справами наближаймо мир та добробут на рідній землі!
 

Вічна пам’ять Героям!

З повагою,

Катеринопільський селищний голова                                         Володимир КОВАЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора