A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня

Дата: 06.03.2021 22:41
Кількість переглядів: 1185

Фото без описуМіжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі. Адже, жінка – це мати, берегиня, трудівниця, оспівана в піснях та віршах. Перед нею вклоняються, нею захоплюються, її кохають. За доброю традицією із святом 8 березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність.

З нагоди свята, 4 березня після всіх суворих карантинних обмежень, в Катеринопільському будинку культури територіальної громади нарешті відбувся довгоочікуваний святковий концерт ″Для Вас,жінки″.

Представниць прекрасної статі громади привітав зі святом Катеринопільський селищний голова Володимир Коваленко. Від себе особисто, від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу селищної ради, він побажав усім присутнім в залі жінкам міцного здоров'я, щастя, миру, довгих років життя , благополуччя та затишку в родинах. Також, побажав, щоб на українській землі скоріш запанував довгоочікуваний мир, відродилась цілісність та міцність нашої держави.

Володимир Коваленко відмітив, що Катеринопільська територіальна громада є великою, сильною і лише спільними зусиллями влади та жителів вдасться надалі успішно розвивати її життєдіяльність.

Селищний голова висловив вдячність працівникам будинку культури за відео-концерти присвячені святам, які відзначались на Катеринопільщині під час карантинних обмежень та зауважив, що надалі їх ″живими″ яскравими виступами жителі зможуть насолоджуватись не лише в селищі, а й в селах громади.

В ході святкового концерту на сцені виступили творчі колективи, солісти будинку культури та аматори територіальної громади. З Міжнародним жіночим днем присутніх вітали юні артисти Арсен Чорногор,Амалія Чорногор,Сніжана Романчук,Вікторія Виниченко.Фото без опису

Яскравим був виступ зразкового хореографічного колективу "Вербиченька"            (керівник Жанна Тихомирова).Дарували свої мелодії і талановиті художні колективи музичної школи: ансамбль скрипалів "Унісон"( клас викладача Лариси Погорілої,концертмейстр Тетяна Науменко) та ансамбль сопілкарів "Дивограй"(клас викладача Наталії Добровольської). Лунали пісні і у виконанні народного чоловічого ансамблю "Калниболотський курінь"(керівник Василь Сафтенко), Альони Чорногор,Юлії Пономаренко,Василя Сафтенка,Станіслава Драгомощенка,Ірини Слищенко. Спалахнула і нова юна зірка- Микола Конда. Незамінною ведучею заходу була Ірина Засунько.

І як завжди на святі не обійшлося без квітів, які для присутніх жінок дарували від депутата обласної ради Олександра Коваленка та від голови територіальної громади Володимира Коваленка.

Переглянути святковий концерт "Для Вас,жінки" можна за посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=A1OpcixiZUI

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора