A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На Катеринопільщині відбулися змагання з настільного тенісу

Дата: 07.03.2021 17:14
Кількість переглядів: 762

Настільний теніс — дуже популярна і захоплююча гра, у якій поєднується реакція, динаміка, стриманість, розум.

Чим же приваблює настільний теніс?

Микола Попов, впевнений, що люди, які грають у настільний теніс, не тільки підтримують свою фізичну форму, а й розвиваються інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, швидко обирати тактику, точно наносити удари та ефективно застосовувати власні секрети гри. Його думці варто довіряти, адже Микола – переможець  Першості Катеринопільської територіальної громади з настільного тенісу, яка відбулася 7 березня у приміщенні Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1 і була приурочена святу 8 Березня та річниці визволення Катеринопільшини від фашистських загарбників. 

"Проводити такі змагання потрібно, оскільки ми можемо не тільки поборотися за перемогу, а й маємо нагоду поспілкуватися зі своїми товаришами, друзями, колегами, обмінятися досвідом", – підтримує Миколу вікнянин Василь Кураш.

Учасники показали належний рівень підготовки, уміння відстежувати рухи супротивника й прораховувати уда­­ри. Змагання змусили їх докласти чимало зусиль у боротьбі за перемогу.

Оцінювало виступи, індивідуальну підготовку кожного гравця компетентне журі (голова – Анатолій Дубовцев, секретар Григорій Медянівський).

Перше місце завоював Микола Попов, на другому місці – Василь Черняк, третім став  Віктор Куцерук.  Усі  представляли Катеринопіль.

Призерів нагороджено пам’ятними кубками, грамотами та медалями.

Також призи отримали  Сніжана Колісник (с. Шостаково), Максим Топалов (смт Катеринопіль), наймолодші учасники змагань, та Петро Кураш  (с. Вікнине) – у номінації «За волю до перемоги».

Вітаємо переможців та зичимо подальших успіхів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора