A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось чергове  засідання виконавчого комітету селищної ради.

Дата: 12.03.2021 18:20
Кількість переглядів: 768

Фото без опису  Сьогодні відбулося чергове  засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради.

   Під час розгляду питань на засіданні найбільшу увагу селищний голова Володимир Коваленко приділив ремонту доріг комунальної власності Катеринопільської територіальної громади. Він дав протокольне доручення старостам сіл до 25 березня 2021 року провести обстеження стану доріг комунальної власності та надати свої пропозиції щодо проведення ремонтних робіт на аварійних ділянках  з великою ямковістю. Голова також наголосив на необхідності відпрацювання чіткої координації дій щодо визначення обсягів та видів ремонтних робіт та виділення коштів з селищного бюджету для першочергового проведення ремонту найбільш аварійних ділянок доріг комунальної власності. Володимир Андрійович доручив заступнику селищного голови- начальнику відділу “Центру надання адміністративних послуг” Костянтину Кисілю та начальнику відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлового-комунального господарства селищної ради Максиму Левчуку узагальнити інформацію та пропозиції подані  старостами сіл щодо необхідних обсягів і видів  ремонтних робіт та подати їх на розгляд послідуючої сесії селищної ради.

  Також було прийнято рішення щодо проведення двомісячника благоустрою населених пунктів Катеринопільської територіальної громади, до якого залучити актив, громадян, працівників закладів і підприємств, що здійснюють свою діяльність на території населених пунктів для наведення належного санітарного стану.

  В ході засідання було розглянуто та затверджено Положення про громадську комісію з житлових питань. Старостам сіл дано доручення  в   населених пунктах провести інвентаризацію вільного житлового фонду та перевірити черговість поставлення на квартирний облік категорійних громадян й надати відповідну інформацію щодо запровадження єдиного квартирного обліку та вільного житлового фонду по Катеринопільській територіальній громаді.Фото без опису

 За зверненням завідувача архівного сектору райдержадміністрації Лідії Гаркавої було розглянуто та прийнято рішення щодо прийняття документів  ліквідованих установ та суб’єктів господарювання селища Катеринопіль на довготривале зберігання до архівного сектору Катеринопільської селищної ради. Члени виконкому керувалися, перш за все тим, щоб жителі громади мали змогу на місці отримувати архівні документи з особового складу, довідки про заробітну плату, щоб не звертатися щоразу до архівного відділу Звенигородської райдержадміністрації.

  Фото без описуПісля засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради  селищний голова Володимир Коваленко провів робочу нараду з старостами сіл, під час якої було обговорено та прийнято відповідні рішення щодо вирішення проблемних питань з вуличним освітленням населених пунктів, приватизацією земельних ділянок та вивчення питання можливості відкриття аптек у селах.  

  Володимир Коваленко дав доручення у найкоротші строки відповідним начальникам структурних підрозділів спільно з старостами сіл  вирішити підняті проблемні питання по суті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора