A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Сьогодні відбулася позачергова четверта сесія Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

Дата: 15.03.2021 19:56
Кількість переглядів: 717

Фото без описуСкликання позачергової сесії селищної ради було зумовлено тим, щоб розглянути два невідкладних питання та прийняти відповідні рішення щодо визначення та розширення повноважень відділу “Центр надання адміністративних послуг” Катеринопільської селищної ради у сфері державної реєстрації та наближення надання адміністративних послуг до жителів сіл Катеринопільської територіальної громади.

Відповідно до прийнятого сьогодні рішення селищної ради відділу “Центр надання адміністративних послуг” Катеринопільської селищної ради визначено повноваження у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань. Обов’язки з державної реєстрації з цих повноважень покладено на реєстраторів відділу “Центр надання адміністративних послуг” Катеринопільської селищної ради.

Друге питання, яке розглянули депутати, стосувалося делегування повноважень щодо наближення надання адміністративних послуг жителям сільських населених пунктів Катеринопільської територіальної громади та забезпечення їх доступності. За рішенням селищної ради завдання адміністраторів, пов'язаних з отриманням заяв та документів, видачею результатів надання адміністративних послуг відповідно до затвердженого Переліку адміністративних послуг, покладено на старост сіл.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора