A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відновлено автобусне сполучення по маршруту “Кобилянка-Катеринопіль”

Дата: 15.03.2021 11:56
Кількість переглядів: 655

Фото без описуНа останній робочій нараді, що проходила на початку березня, селищним головою Володимиром Коваленком було рекомендовано керівникам структурних підрозділів Катеринопільської селищної ради разом із старостами сіл Потоків, Лисичої Балки та Кайтанівки докласти всіх зусиль до якнайшвидшого відновлення автобусного маршруту "Кобилянка-Катеринопіль”, який призупинив перевезення з листопада минулого року.

Раді повідомити, що з 12 березня відновлено автобусний рейс за цим маршрутом. Тепер мешканці сіл Кобилянки, Потоків, Лисичої Балки, Червоного Хутора, Кайтанівки та Вербівця тричі на тиждень по понеділках, середах і четвергах мають можливість відвідати центр громади по особистих справах.

Виходячи із затверджених коштів на пільгове перевезення окремих пільгових категорій громадян на автомобільному транспорті приміського сполучення для цього автобусного рейсу, безкоштовним днем для перевезення пенсіонерів за віком визначено понеділок, а всі інші категорійні громадяни мають пільговий проїзд в дні здійснення маршруту.

Довідково повідомляємо про час відправлення автобуса на маршруті №102 “Кобилянка-Катеринопіль”:

Кобилянка - 06:30

Потоки - 06:40

Лисича Балка - 06:50

Червоний Хутір - 07:05

Кайтанівка - 07:25

Кайтанівка-Ромейково - 07:30

Вербівець - 07:40

Катеринопіль - 08:00

Час відправлення з АС смт Катеринопіль 11:40


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора