A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській громаді розпочалася вакцинація проти COVID-19

Дата: 17.03.2021 20:47
Кількість переглядів: 897

Фото без описуВакцинацію проводила мобільна бригада у складі медичних працівників Звенигородського ЦПМСД у спеціально підготовленому маніпуляційному кабінеті на базі Катеринопільського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Щеплення проводили вакциною Ковішилд (Covishield), яку виготовляють у індійському Інституті сироватки крові (Serum Institute of India) за ліцензією Oxford-Astra Zeneca.

Кожного, хто вакцинувався, попереднього оглядав сімейний лікар.

Першочергово провели вакцинацію медичних працівників, а залишковими дозами вакцини щепили декількох працівників освітніх закладів громади. Загалом вакцинували 30 осіб. Жодних ускладнень ні в кого із вакцинованих не було, всі добре перенесли щеплення.

Довідково інформуємо, що Черкаська область отримала 16200 доз вакцини Ковішилд і за рекомендаціями МОЗ вакцинація проти COVID-19 відбуватиметься в 5 етапів. Щоб краще спланувати та організувати процес вакцинації, з 1 березня 2021 року є можливість записатись до електронного списку очікування на вакцинацію проти COVID-19. Ознайомитись з етапами вакцинації та про формування електронного списку очікування на вакцинацію можна за посиланням https://moz.gov.ua/.../rozpochavsja-zapis-do-spisku...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора