A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулася нарада з спеціалістами - землевпорядниками

Дата: 17.03.2021 20:52
Кількість переглядів: 749

Фото без описуСьогодні начальник відділу земельних відносин, аграрних питань та екології Катеринопільської селищної ради Олександр Вовкотруб провів нараду із спеціалістами- землевпорядниками сіл. Участь в нараді взяли селищний голова Володимир Коваленко, сільські спеціалісти- землевпорядники та головні і провідні спеціалісти відділу.

У вступному слові перед учасниками наради селищний голова наголосив на необхідності всім працівникам відділу консолідуватись задля прийняття ефективних рішень щодо раціонального використання земель комунальної власності, здійснення контролю за її використанням та вирішення всіх інших земельних питань в громаді. Адже, саме від злагодженої роботи відділу земельних відносин, аграрних питань та екології буде залежати і наповнення селищного бюджету, одним із основних джерел якого є плата за землю.

Основними питаннями, які обговорили на нараді були: ознайомлення із структурою відділу, функціональними обов’язками посадових осіб та Положенням про відділ земельних відносин, аграрних питань та екології. Також було проінформовано всіх присутніх на нараді про Фото без описупередачу земельних ділянок сільськогосподарсь- кого призначення із державної у комунальну власність Катеринопільської селищної ради. Учасники наради спільно напрацювали алгоритм дій щодо приймання пакету документів для подальшого розгляду за засіданнях постійної комісії із земельних питань і сесіях селищної ради та намітили заходи по проведенню інвентаризації земель державної та комунальної власності, якими передбачили перевірити використання всіх земельних ділянок в адміністративних межах Катеринопільської територіальної громади з метою виявлення фактів самовільного зайняття та залучення їх до плати за землю, вільних земель та незайнятих земельних ділянок, які використовувались під огородництво.

Спеціалістам-землевпорядникам рекомендовано особливоФото без опису звернути увагу на цільове використання земельних ділянок під пасовищами, сіножаттями, польовими дорогами та господарськими дворами, а також провести роботу з орендарями земель комунальної власності щодо збільшення орендної плати до 12 відсотків від нормативно-грошової оцінки орендованої землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора