A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Інформація про роботу відділу «Центр надання адміністративних послуг» Катеринопільської селищної ради

Дата: 20.03.2021 15:46
Кількість переглядів: 1293

Фото без описуЗ початку  року  в селищній раді функціонує відділ «Центр надання адміністративних послуг» Катеринопільської селищної ради.

Станом на  20.03.2021 року  надано понад 700 адміністративних послуг.

В  період з 15.03  по  20.03.2021  надано понад 150 адміністративних послуг, це в основному послуги Держгеокадастру, послуги Державної міграційної служби, послуги соціального захисту, послуги юстиції,  довідки, акти обстеження, характеристики.

Відвідувачам відділу «Центру надання адміністративних послуг» важливо не просто отримати потрібний документ, але й отримати його вчасно, якісно, за зрозумілою процедурою. Наразі  це є ключовим завданням ЦНАП. 

 У Центрі здійснюється консультування суб'єктів звернення засобами телефонного зв'язку. Крім того, на інформаційних стендах постійно публікується інформація про нововведення в законодавстві в сфері надання адміністративних послуг.

Керівник та працівники ЦНАПу постійно працюють над підвищенням рівня професійних знань шляхом участі в тренінгах та семінарах з різних напрямків діяльності .

Значна увага приділяється моніторингу якості надання адміністративних послуг та висновкам за його результатами. Відвідувачі можуть оцінити роботу ЦНАП, висловити свої зауваження та пропозиції безпосередньо у приміщенні ЦНАП за допомогою книги пропозицій та зауважень.

Якість роботи центру надання адміністративних послуг визначає рівень довіри громадян до влади, який безпосередньо залежить від того, як держава виконує свої функції, де надання адміністративних послуг  посідає одну з ключових позицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора