A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Шановні працівники та ветерани житлово - комунального господарства і побутового обслуговування населення Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 21.03.2021 10:15
Кількість переглядів: 523

Фото без опису  Прийміть найщиріші вітання з професійним святом- Днем працівників житлово - комунального господарства і побутового обслуговування населення!

   Цей день – вияв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках. 

 У сфері житлово-комунального господарства та побутового обслуговування нашої Катеринопільської територіальної громади працюють люди різних професій, але всіх Вас об’єднує прагнення зробити життя її жителів більш комфортним.

  Саме від Вашої щоденної праці залежить благоустрій населених пунктів громади, належне безперебійне надання  послуг  та створення якнайбільш комфортних умов для проживання її мешканців.

   Висловлюємо  Вам щиру вдячність  за самовіддану, відповідальну та нелегку працю на благо всіх жителів громади у непростих умовах сьогодення.

  Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, добра, благополуччя, затишку, мирного неба над головою, позитивних і доброзичливих споживачів, оптимізму та добробуту. І нехай щирі слова вдячності від людей щоденно зігрівають Вашу душу.

 

З повагою,

Селищний голова   Володимир КОВАЛЕНКО,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора