A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги жителів Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 24.03.2021 20:00
Кількість переглядів: 461

Фото без опису29.03.2021 року розпочнеться вакцинальна кампанія від COVID-19 у тимчасових пунктах щеплень, які створені на базі амбулаторій у смт Катеринопіль та с. Петраківка. Фахівці Катеринопільського ЦПМСД проходять навчання на базі Черкаської медичної академії по вакцинації від COVID-19, що є вимогою в проведенні вакцинації від коронавірусної інфекції.

На сьогодні сімейні лікарі можуть в телефонному режимі надати інформацію з питань вакцинації. Також є можливість записатися на проведення вакцинації через сімейного лікаря або за телефоном реєстратури: 096-858-53-12, чи завідувачів фельдшерських пунктів.

Попереджаємо про можливі негативні наслідки для здоров’я у разі відмови від вакцинації проти COVID-19:

Коронавірус 2019 року (SARS-CoV-2) спричиняє розвиток респіраторних захворювань (зокрема гострої респіраторної хвороби COVID-19) і може передаватися від людини до людини, його віднесено до особливо небезпечних інфекцій з високим відсотком смертності.

Одним із найдієвіших методів захисту від COVID-19 є вакцинація, яка є фактором переривання поширення збудника, а відтак, і хвороби на COVID-19.

На даному етапі працівникам сфери охорони здоров’я доступна вакцина AstraZeneca (Covishield), яка розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією AstraZeneca. Вона дозволена для екстреного використання в Європейському Союзі та інших країнах.

22 лютого вакцина зареєстрована для екстреного застосування в Україні. Вакцинація від COVID-19 дозволить захистити вас і ваші родини. Щеплення є добровільним та безоплатним.

AstraZeneca (Covishield) – векторна вакцина, її ефективність становить від 63.09-81%, є безпечною та ефективною для людей віком від 18 років і старші.

Вакцина AstraZeneca (Covishield) схвалена ВООЗ для екстреного використання і пройшла перевірку Європейським агентством з лікарських засобів.

Відповідно до Кодексу законів про працю України та Закону України „Про охорону праці“ роботодавець зобов’язаний створити безпечні умови праці для працівників.

У свою чергу працівник зобов’язаний дбати про особисту безпеку і здоров’я, а також про безпеку і здоров’я оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території підприємства. Працівник несе безпосередню відповідальність за порушення зазначених вимог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора