A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова провів зустріч із жителями сіл Гончариха, Ромейкове та селища Новоукраїнка.

Дата: 25.03.2021 13:08
Кількість переглядів: 1156

Фото без описуЗа пропозицією депутатів, висловленою на першому пленарному засіданні 5 сесії Катеринопільської селищної ради, селищний голова Володимир Коваленко зустрівся із жителями сіл Гончарихи, Ромейкового та селища Новоукраїнки, щоб обговорити кандидатуру на посаду старости.

Жителями сіл на обговорення було внесено дві кандидатури. Одна із них, це місцевий діловод Трохименко Тетяна Володимирівна, а друга – директор Гончариської загальноосвітньої школи Підлипна Інна Михайлівна.

Кожна із кандидаток на посаду старости виступили перед односельчанами, поділились своїми намірами, в разі їх затвердження, працювати для людей та розвитку сіл.

В обговоренні їх кандидатур активну участь взяли односельці та керівники сільськогосподарських підприємств, що здійснюють свою господарську діяльність на території цих населених пунктів - Віктор Миколайович Трохименко і Олександр Петрович Трохименко.

Під час обговорення було відчутно, що перевагу у підтримці має кандидатура Тетяни Трохименко. Але прихильників Інни Підлипної було теж чимало.

Заслухавши на зустрічі пропозиції присутніх, селищний голова запевнив громадян, що опираючись їх на думку, на розгляд депутатів внесе почергово обидві кандидатури. Першою на розгляд буде подано кандидатуру Тетяни Трохименко, як таку, що при обговоренні кандидатур отримала переважну більшість підтримки односельців. А в разі не підтримання депутатським корпусом її кандитатури, буде внесено на розгляд кандидатуру Інни Підлипної.

Ще під час зустрічі мешканці сіл піднімали питання вивезення бібліотечного фонду із сільської бібліотеки, ремонту доріг та бюджетних видатків по їхнім селам. Селищний голова пообіцяв всі ці питання взяти до відому та про результати їх розгляду поінформувати громадян.Фото без опису

Зустріч пройшла на відкритому повітрі біля приміщення Гончариської школи з дотриманням вимог карантинних обмежень.

Нагадуємо, що питання затвердження на посаду старости сіл Гончариха, Ромейкове та селища Новоукраїнка буде розглянуто на другому пленарному засіданні 5 сесії Катеринопільської селищної ради, що відбудеться 26 березня 2021 року о 9 годині в залі засідань селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора