A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді навчалися ідеї перетворювати в успішні проекти

Дата: 26.03.2021 18:29
Кількість переглядів: 586

Фото без описуВчора в Катеринопільській селищній бібліотеці відбувся тренінг «Майстерня написання проєктів», організований Благодійним фондом «МХП – Громаді».

Бажання здобути нові знання в проектній роботі зібрало чимало зацікавлених людей з різних сфер діяльності. Серед них були освітяни, медики, працівники культури, старости сіл Гуляйполе, Кайтанівка, Бродецьке, Вербовець, Стійкове та посадові особи селищної ради.

Цікаво та пізнавально проходило навчання. Учасники тренінгу поетапно навчалися працювати з проектами: формувати ідеї , визначати мету та цілі, презентувати, аргументувати, сформувати зацікавлену небайдужу спільноту, згуртувати людей для подальшої комунікації та співпраці над його реалізацією. В цьому учасникам тренінгу допомагала організаційна консультантка і експертка з менеджменту проектів неурядових організацій Ольга Дацько.

Тренінг відвідав і селищний голова Володимир Коваленко. Він відзначив досвідчену роботу тренера Ольги Дацько, яка побудувала роботу з аудиторією в практичному, інтерактивному форматі, що дозволило присутнім дізнатися нову корисну інформацію та отримати вміння й навички, що допоможуть їм перетворити свої ідеї в успішні проекти.

Володимир Андрійович подякував представникам Благодійного фонду «МХП – Громаді» Миколі Євремцеву та Ірині Петренко за організацію тренінгу у Катеринопільській громаді, а досвідченому тренеру Ользі Дацько за його проведення.

Учасникам тренінгу бажаємо гарних ідей та успіхів у проектній роботі!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора