A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Інформація про роботу відділу "Центр надання адміністративних послуг" Катеринопільської селищної ради за січень - березень 2021 року.

Дата: 30.03.2021 17:10
Кількість переглядів: 542

Фото без описуЗ початку поточного року Центром надання адміністративних послуг надано 1400 послуг, з них:

по Держгеокадастру -280, по Державній міграційній службі - 35, з видачі довідок селищної ради – 400, з питань соціального захисту - 440, по кваліфікованих консультаціях - більше 100 громадянам.

Також, надано більше 50 послуг в режим он-лайн по видачі витягів про нормативно-грошову оцінку землі та відомостей Державного земельного кадастру про земельні ділянки.

Надано послуги 106 громадянам по реєстрації місця проживання та по зняттю з обліку із внесенням відповідних змін до Реєстру територіальної громади.

В приміщені ЦНАПу здійснює прийом громадян фахівець відділу соціального захисту, який консультує громадян та приймає заяви на призначення субсидій, соціальних допомог, оформлення пільг і на видачу посвідчень.

В березні адміністратори Центру отримали доступ до порталу «Дія» для надання комплексної послуги для батьків новонароджених «єМалятко», що дасть можливість за однією заявою, поданою онлайн, зареєструвати народження дитини та отримати до 9-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини.

Ще раді повідомити, що з 26 березня 2021 року державні реєстратори нашого Центру надання адміністративних послуг отримали доступ до Державних Реєстрів та розпочали роботу по реєстрації нерухомого майна і бізнесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора