A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Шановні мешканці Катеринопільської територіальної громади, керівники підприємств, установ, організацій, комунальних закладів та фізичні особи-підприємці!

Дата: 01.04.2021 16:32
Кількість переглядів: 672

Фото без описуВиконавчий комітет Катеринопільської селищної ради звертається до вас із проханням активно взяти участь в проведенні двомісячника благоустрою населених пунктів Катеринопільської територіальної громади, який проходить з 15 березня по 14 травня 2021 року.

Для його проведення рішенням виконавчого комітету затверджений відповідний план заходів, яким передбачено проведення комплексу робіт з благоустрою, озеленення, наведення належного санітарного стану підвідомчих та закріплених територій із зазначенням відповідальних за організацію та строків їх виконання (фотокопія плану заходів додається).  

Наш двомісячник благоустрою співпадає  ще  з проведенням Дня  довкілля. Тож запрошуємо  усіх небайдужих  мешканців територіальної  громади  приєднатися 17 квітня до відзначення  Дня довкілля і внести свій посильний внесок. Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу Катеринопільську територіальну  громаду квітучою і неповторною.

З особливим проханням звертаємося до мешканців приватного сектору, керівників підприємств, установ, організацій усіх форм  власності, фізичних осіб-підприємців та закликаємо навести лад на прилеглих територіях ваших установ, прибрати ділянки біля підвідомчих приміщень, споруд, офісів, магазинів і кафе, подбати про чистоту на прибудинкових територіях приватних садиб та багатоповерхівок.

Незважаючи на непростий теперішній час, коли ми змушені переживати  період реформ та карантинних обмежень, життя все ж таки продовжується, і нам з вами жити в одній територіальній громаді. Тож, давайте, готуючись до світлого і радісного свята – Великодня, разом зробимо наш спільний дім чистим, привабливим та комфортним!

Виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

    

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора