A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось засідання комісії селищної ради з питань надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів бюджету Катеринопільської селищної ради

Дата: 01.04.2021 12:38
Кількість переглядів: 568

Фото без описуВчора, 31.03.2021, під головуванням заступника селищного голови-начальника відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Катеринопільської селищної ради Ірини Міненко відбулось засідання комісії селищної ради з питань надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів бюджету Катеринопільської селищної ради.

На засіданні розглянуто десять заяв від жителів Катеринопільської територіальної громади щодо надання одноразової допомоги.

Комісією були вивчені подані документи заявників, враховані обставини, в яких перебуває кожен з них та приняті відповідні рішення. Задоволено заяви трьом онкохворим громадянам, трьом особам, що потребують довготривалого і дороговартісного лікування, одній багатодітній малозабезпеченій сім’ї та ще одній особі, яка знаходиться в складній життєвій ситуації. Дві заяви із-за відсутності не всіх підтверджуючих довідок повернуто заявникам на доопрацювання.

Загалом прийнято рішення про надання одноразових грошових допомог із селищного бюджету 8 громадянам на загальну суму 10 000 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора