A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги представників соціально-орієнтованого бізнесу: юридичних осіб,фізичних осіб-підприємців, сільгосптоваровиробників!

Дата: 07.04.2021 21:25
Кількість переглядів: 616

З настанням весни кожен, хто користується  дорогами загального користування в центрі нашої громади, зіштовхується з проблемою якості дорожнього покриття. Адже, більшість селищних доріг знаходяться в край незадовільному стані через те, що  не ремонтувалися роками.

Селищна рада намагається  вирішувати  питання ремонту доріг, але не все вдається так швидко, як би цього хотілося. У поточному році на утримання та розвиток автомобільних доріг і дорожньої інфраструктури  у населених пунктах територіальної громади із селищного бюджету заплановано використати  2,7 млн. грн, які мають пройти тендерні процедури, що найменше тривають 40-45 днів. А дороги необхідно ремонтувати негайно.  Особливо гостро стоїть питання ремонту доріг по вулицях селища  В’ячеслава Чорновола, Соборна, Сергія Єфремова, Дружби та Черкаська. На сьогодні вони покритті великою ямковістю і ускладнюють  рух транспортних засобів та несуть  небезпеку всім учасникам дорожнього руху. 

Для прискорення проведення ремонтних робіт по ліквідації аварійних ділянок вуличної мережі селища Катеринопіль звертаємось до представників соціально-орієнтованого бізнесу: юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, сільськогосподарських товаровиробників із великим проханням – спільно  провести ремонт вищевказаних об’єктів, взяти участь у вирішенні цієї гострої проблеми та надати посильний фінансовий внесок в цю суспільно необхідну справу. 

Пропонований варіант співпраці місцевої влади та соціально-орінтованого бізнесу передбачає можливість перерахування коштів безпосередньо на розрахунковий рахунок виконавця ремонтних робіт дорожнього покриття по вулицях селища Катеринопіль.

Не залишаймось байдужими! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора