A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Про формування громадської ради при Звенигородській районній державній адміністрації

Дата: 08.04.2021 16:08
Кількість переглядів: 463

Фото без описуНа виконання Постанов Кабінету Міністрів України від 03.11.2010  № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та від 26.11.2014 № 688 «Про внесення зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. № 996» у Звенигородському районі затверджено склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при Звенигородській райдержадміністрації.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до чинного законодавства України.

Установчі збори з формування складу громадської ради при Звенигородській районній державній адміністрації відбудуться 6 травня2021  року о 14.00 год. у актовій залі райдержадміністрації за адресою: м. Звенигородка, просп. Шевченка 68.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадського суспільства.

До заяви додаються:

– рішення керівника інституту громадського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

Біографічна довідка делегованого представника інституту громадського суспільства;

Копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадського суспільства;

– інформацію про результати діяльності інституту громадського суспільства протягом останніх двох років.

Заяви приймаються за адресою: м. Звенигородка, просп. Шевченка, 68, кб. № 203.

Відповідальна особа – ЗаєцьТетяна Миколаївна

Тел. 2-10-66, 068 195 77 29

 E-mail: tati23122009@ukr.net .

За 10 календарних днів (03 травня 2021 року) до проведення установчих зборів приймання заяв припиняється.

ПЕРЕЛІК ТА ЗРАЗКИ ФОРМ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ ПРЕДСТАВНИКІВ ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В УСТАНОВЧИХ ЗБОРАХ ПО ФОРМУВАННЮ НОВОГО СКЛАДУ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ЗВЕНИГОРОДСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора