A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Фінішувала атестаційна кампанія 2021 року

Дата: 08.04.2021 16:40
Кількість переглядів: 654

Атестація педагогічних працівників – важливий етап діяльності закладів освіти. За результатами атестації визначаються відповідність педпрацівників займаній посаді, присвоюються  кваліфікаційні категорії та педагогічні звання.

Протягом навчального року y школах та дитячих садках педагоги ділилися своїми знахідками, методичними доробками, проводили відкриті уроки та заняття, знайомили колег з технологією власного досвіду, атестувалися комісіями закладів.

7 - 8 квітня цього року відбулося засідання атестаційної комісії при відділі освіти, молоді та спорту селищної ради, що визначала одних з найкращих педагогічних працівників закладів освіти громади. За її результатами підтверджено чи встановлено кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» 22-м та педагогічне звання «Старший вчитель», «Вихователь-методист» 4-м учителям та вихователям.

Можна з упевненістю сказати, що атестація – це підсумок педагогічної майстерності  педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поновлення свого досвіду.

Тож бажаємо колегам не зупинятися на досягнутому, примножувати власні здобутки та престиж Катеринопільської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора