A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Центр надання адміністративних послуг працює для вас

Дата: 15.04.2021 18:20
Кількість переглядів: 665

 На сьогодні у Центрі надання адміністративних послуг Катеринопільської селищної ради можна отримати понад 200 видів адміністративних послуг.

 З початку 2021 року Центром вже надано більше 1600 адміністративних послуг. Ще 58 послуг щодо видачі витягів про нормативну-грошову оцінку землі та відомостей про земельні ділянки надано у режимі онлайн.

 Адміністратори ЦНАПу мають доступ до порталу «Дія», Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно і готові надавати високоякісні адміністративні послуги.

 Отже, всіх бажаючих отримати різнобічні адміністративні послуги та зареєструвати нерухоме майно або бізнес запрошуємо звертатись до відділу «Центр надання адміністративних послуг» Катеринопільської селищної ради. Вас зустріне привітний та ввічливий колектив ЦНАПу та з розумінням поставиться до вирішення ваших питань.

 Центр надання адміністративних послуг Катеринопільської селищної ради знаходиться за адресою вул. Семена Гризла,12 смт Катеринопіль

 Контактний телефон (04742) 2-26-01, ел. пошта: katersr_cnap@ukr.net

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора