A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Катеринопільська багатопрофільна лікарня отримала допомогу від ТОВ "Зернова компанія "Хорс"

Дата: 19.04.2021 17:34
Кількість переглядів: 557

Фото без описуУ час пандемії, коли наші медичні працівники  на передовій борються з інфекцією, яка поширюється не тільки світом, а й нашою територіальною громадою, потреба у засобах індивідуального захисту медичних працівників, антисептичних та  дезінфікуючих засобах зростає. Тому, благодійна допомога, що надійшла сьогодні  Катеринопільській багатопрофільній лікарні від  представників ТОВ ″Зернова компанія ″Хорс″  дуже актуальна і потрібна. Ними передано медичні халати,  одноразові маски, рукавички, антисептики,  дезінфікуючі та миючі засоби на загальну суму понад 10 тис.грн.

 Висловлюємо щиру  вдячність благодійникам, які не стоять осторонь у такий складний час боротьби з коронавірусом та надають допомогу нашій лікарні.

 Долучитись до благодійної акції щодо забезпечення медиків засобами індивідуального захисту може кожен, передавши необхідне лікарні чи перерахувавши кошти для його закупівлі. Детальну оперативну інформацію щодо потреб закладу  можна отримати у головного лікаря Людмили Борецької.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора