A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулася шоста сесія Катеринопільської селищної ради

Дата: 21.04.2021 20:20
Кількість переглядів: 586

Фото без опису Вчора, 20.04.2021року, відбулося пленарне засідання шостої позачергової сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання. На розгляд депутатів було винесено питання, які відповідно до Регламенту селищної ради попередньо були розглянуті на засіданні постійних комісій селищної ради.

 Одним з перших було затверджено програму розвитку фізичної культури та спорту в Катеринопільській територіальній громаді на 2021-2025 роки. Програма передбачає створення цілісної системи забезпечення розвитку фізичної культури і спорту в Катеринопільській територіальній громаді. Основним завданням якої є привернення уваги, спонукання мешканців громади до активних занять фізичною культурою та різними видами спорту, створення спортивних команд та участь у різноманітних змаганнях. Метою Програми є не лише розвиток здорового способу життя громадян, а й згуртованість громади.

 З фінансових питань доповідала Альона Радзівіл - начальник відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій селищної ради. Зокрема, внесено зміни до рішення селищної ради від 23.12.2020 №2-14/VIII “Про бюджет Катеринопільської селищної територіальної громади на 2021 рік" з метою забезпечення фінансування непокритих статей витрат селищного бюджету.

 Депутати одноголосно підтримали затвердження в новій редакції фінансового плану КНП “Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги”. Зміни зумовлені укладеним договором із Національною службою здоров’я України. Доповідаючи з цього питання, Олена Пироженко, головний лікар ЦПМСД також проінформувала щодо ситуації із захворюванням на коронавірус та пневмонії в нашій територіальній громаді. З її слів, захворювання йде на спад, але дотримання карантинних норм у всіх сферах діяльності та мешканцями громади є і надалі обов’язковими.

 З метою удосконалення системи надання адміністративних послуг, депутатами внесено зміни до рішення селищної ради від 11.02.2021 № 3-18/VIII "Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ "Центр надання адміністративних послуг" Катеринопільської селищної ради", а саме добавивши до переліку 59 послуг соціального захисту населення. Загалом, на сьогодні Центр може вже надавати 246 адміністративних послуг.

 Усі інші питання позачергової сесії зосередили увагу на розгляді земельних питань. Депутатами прийнято відповідні рішення щодо затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж, припинення права користування та надання дозволів на розроблення проектів землеустрою земельних ділянок в адміністративних межах Катеринопільської селищної ради.

 Завершуючи пленарне засідання сесії, селищний голова Володимир Коваленко оголосив про загальну громадську толоку, яка відбудеться вже цього тижня в п'ятницю 23.04.2021року. Він закликав керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців та громадян привести до належного стану прибудинкові території, парки, сквери, вулично-шляхову мережу, дитячі спортивні та господарські майданчики, кладовища, братські могили, меморіальні комплекси та місця почесних поховань.

 Також селищний голова поінформував про розроблені проекти рішень по ставках місцевих податків і зборів та плати за землю, які будуть винесені для ознайомлення та обговорення всіма жителями громади.

 У час відведений для оголошень та пропозицій, виступив начальник КП “Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство” Петро Підгірний. В своєму виступі він повідомив про роботу комунальногоФото без опису підприємства та про його невтішній фінансовий стан. Петро Григорович відмітив, що під час прийняття ним справ вищевказаного підприємства, було виявлено ряд недоліків та сумнівних витрат, про які він готує доповідну записку селищному голові і відповідні матеріали для звернення до правоохоронних органів.

 Після розгляду всіх питань порядку денного, робота 6 позачергової сесії Катеринопільської селищної ради була закрита.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора