A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищі Катеринопіль відбулась толока в рамках Всеукраїнської акції, ініційованої Благодійним фондом "МХП-Громаді"

Дата: 24.04.2021 17:19
Кількість переглядів: 566

Фото без опису Вчора, працівники відділу освіти, молоді та спорту Катеринопільської селищної ради разом із представниками філії ТОВ "НВФ "Урожай" та співробітниками Катеринопільського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області провели спільну толоку в рамках Всеукраїнської акції, ініційованої Благодійним фондом "МХП-Громаді". Їхніми спільними зусиллями на околиці Катеринополя впорядковано братську могилу загиблим воїнам під час Другої світової війни та територію біля неї. Зокрема, проведено санітарне прибирання прилеглої території до могили, побілено бордюри, пофарбовано пам'ятник та висаджено квіти. Оновленим та прибраним виглядом буде зустрічати цей пам'ятний монумент всіх, хто прийде вклонитися героїчному подвигу воїнів-визволителів нашого рідного краю та вшанувати їх світлу пам'ять.

 Катеринопіль не єдиний населений пункт нашої громади, де пройшли толоки за ініціативою Благодійного фонду "МХП-Громаді". Такі толоки ще відбулися у Бродецькому та Гуляйполі. Під час яких були висаджені дерева та кущі надані за сприянням депутата обласної ради Олександра Воскобойніка та його помічника Наталії Старікової.

 Катеринопільська селищна рада щиро вдячна всім учасникам, ініціаторам та організаторам толоки в рамках Всеукраїнської акції "МХП-Громаді".

  Спільно працюємо заради людей та розвитку Катеринопільської територіальної громади!

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора