A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Вшанували пам'ять визволителів, що наближали світлий день перемоги

Дата: 08.05.2021 21:00
Кількість переглядів: 508

Фото без опису Сьогодні в Катеринопільській територіальній громаді відбулися заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення і відзначення 76-річниці з Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 Зазвичай щороку такий захід проводиться біля Обеліску Слави в селищі Катеринопіль, але сьогодні там зібратися завадив проливний дощ. Тож урочистий мітинг та святковий концерт провели у актовій залі адміністративного приміщення селищної ради.

 З вітальним словом виступили селищний голова Володимир Коваленко та Фото без описуголова ГО "Ветеранська організація Катеринопільської територіальної громади" Микола Поліщук. Вони наголосили на значимості цих травневих свят та закликали учасників заходу віддати данину пам’яті тим, хто не повернувся з поля бою і схилити голови перед мужністю і стійкістю наших дідів-прадідів, які здобули мир на нашій згорьованій землі.

Працівники Будинку культури Катеринопільської територіальної громади провели зворушливий тематичний Фото без описуконцерт та вшанували, разом з присутніми, світлу пам’ять про всіх полеглих у кровопролитних битвах, загиблих у підпіллі, на окупованій території та на чужині — у концтаборах і на каторжних роботах. Пам'ять про них буде жити у віках.

По закінченню урочистих заходів селищний голова разом із представниками ветеранської організації Катеринопільської територіальної громади та присутніми на заході жителями Фото без описупровели урочисте поклалання квітів до Обеліску Слави у центрі селища.

 Крім того, в рамках проведених заходів на території всієї Фото без описутериторіальної громади працівниками селищної ради та старостами сіл було відвідано ветеранів, учасників війни і солдатських вдів, яким з нагоди свята Дня Перемоги були вручені 107 подарунків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора