A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищі Катеринопіль вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні та померлих ветеранів

Дата: 08.05.2021 21:42
Кількість переглядів: 559

Фото без опису З нагоди відзначення 76-річниці з Дня Перемоги у Катеринопільській громаді провели урочисте покладання квітів до пам’ятників, пам'ятних знаків пов'язаних із подіями Другої світової війни.

 Представники ветеранської організації Катеринопільської територіальної громади здійснили об'їзд всіх пам'ятників, пам'ятних знаків та братських могил, що знаходяться на території трьох селищних кладовищ та вшанували, покладанням квітів, пам' ять полеглих воїнів та безвинних жертв війни, 28 студентів і 2 їхніх викладачів із розгромленого бомбардуванням потягу, що прямував з Умані на Київ.Фото без опису

 Селищний голова Володимир Коваленко відвідав могили відомих померлих місцевих ветеранів. Зокрема, могили Зубкова Івана Сидоровича, Героя Радянського Союзу, нагородженого Золотою зіркою за форсування ріки Вісли, взяття та розширення плацдарму на її лівому березі, Росінського Василя Даниловича, нагородженого орденом Слави та Мироненко Віри Харитонівни, капітана медичної служби. Їх пам'ять вшанував хвилиною мовчання та здійснив покладання квітів.

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора