A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання селищного голови Володимира Коваленка з Днем матері

Дата: 09.05.2021 04:23
Кількість переглядів: 549

Фото без описуДорогі жінки, любі матері Катеринопільської територіальної громади!

 Традиційно в кожну другу неділю квітучого травня ми відзначаємо прекрасне свято - День Матері. Цей чудовий день спонукає всіх нас промовити слова щирої вдячності за безмежну любов, постійну турботу, ніжність і ласку найдорожчій людині, яка подарувала кожному з нас радість життя – Матері.

 Материнство – це безцінний дар Божий, вічне джерело людського буття, основа сім'ї, роду і народу. Саме уроки матері є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом.

 Усе найсвітліше та найцінніше у наших долях пов’язано з матір’ю. Незважаючи на складні життєві труднощі, наші матері зберігають у своїх серцях невичерпне джерело добра, щирості та розуміння. Вони наповнюють будні яскравими фарбами, надихають на шляхетні вчинки та мудрі справи, виховують повагу до рідної землі.

 Особливі слова подяки сьогодні висловлюю матерям, чиї сини сьогодні завдяки їхньому вихованню в дусі любові до України мужньо боронять нашу землю на сході держави. Також найщирішу вдячність адресую багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт.

 Доземний уклін Вам, дорогі наші матері, за Ваше велике серце, ніжність і ласку, безмежне терпіння, щоденну копітку працю та виховання майбутнього покоління.

 У цей весняний день від щирого серця бажаю усім Вам міцного здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай Ваші діти - найкращі і найгарніші у світі - приносять Вам лише радість та втіху!

 Зі святом!

 

З повагою,

Селищний голова                                                        Володимир КОВАЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора