A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

Дата: 13.05.2021 22:47
Кількість переглядів: 531

 12 травня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням селищного голови Володимира Коваленка.

 Найперше заслухали хід проведення двомісячника благоустрою населених пунктів Катеринопільської територіальної громади. Було вирішено продовжити активні роботи щодо наведення належного порядку на територіях населених пунктів до 14 червня, з тим, щоб до свята Трійці встигнути зробити необхідне.

 На засіданні виконкому детально розглянули  складне питання, яке потребувало врегулювання,  - це виконання рішень судів у справах неплатників аліментів, щодо яких винесена постанова суду про накладення адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт. Перелік таких робіт має визначатися органом місцевого самоврядування, порушнику має нараховуватися плата за їх виконання, а підприємство чи установа, де виконуються роботи, мають цю плату перераховувати на рахунок виконавчої служби для погашення заборгованості зі сплати аліментів.

 В підсумку вирішили, що рішення судів треба виконувати, а такі роботи мають робитися на користь благоустрою населених пунктів і оплачуватися задля погашення заборгованості по сплаті аліментів.

 В ході розгляду питань порядку денного було вирішено розпочати передачу до комунальної власності Катеринопільської територіальної громади частини адміністративної будівлі в смт Катеринопіль, де раніше розміщувався відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, адже в зв’язку з ліквідацією району вона відійшла до Звенигородської районної ради.

Розглянуто також декілька неврегульованих питань щодо збору нематеріальної культурної спадщини Катеринопільської територіальної громади задля збереження народних традицій цієї місцевості.

 І як зазвичай, виконком прийняв ряд рішень, які стосувалися надання дозволу на видалення зелених насаджень. Селищний голова Володимир Коваленко звернув до увагу громадян на те, що згідно законодавством незаконне видалення дерев та інших рослин несе за собою відповідальність. Держекоінспекція досить часто фіксує такі порушення, а штраф за одне зрізане дерево вимірюється тисячами гривень.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора