A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Міжнародним днем сім'ї

Дата: 15.05.2021 10:20
Кількість переглядів: 608

Дорогі жителі Катеринопільської територіальної громади !

 15 травня ми відзначаємо Міжнародний день сім’ї. Це свято народилося з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу. Родина для людини —  найміцніша фортеця, у якій завжди можна знайти захист. Саме в сім’ї люди вчаться робити добро, формують  принципи взаєморозуміння і поваги, виховують почуття любові до ближнього.

 У всі часи любов і повага до батьків була основою народної моралі і її найвищим законом. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ, з нього проростають здобутки кожного нового покоління.

 Від щирого серця вітаю Вас зі святом! Бажаю Вам та всім Вашим рідним міцного здоров’я, сімейної злагоди, благополуччя. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень в особистому житті. Любіть, цінуйте і поважайте один одного, будьте здорові і щасливі!

З повагою,

Селищний голова                                                                                          Володимир Коваленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора