A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Шановні мешканці Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 20.05.2021 10:36
Кількість переглядів: 396

Фото без описуВчергове звертаємось до Вас із великим проханням проголосувати за проєкт Катеринопільської територіальної громади, який можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=RR4AsyycPqk

Ми розуміємо складність етапу голосування (реєстрації через обліковий запис електронної пошти), але, приклавши зусилля, його можна пройти та проголосувати. Кожен Ваш голос це крок до перемоги!

Будь ласка, голосуйте самі, пропонуйте це зробити своїм рідним, друзям та знайомим.

На сьогодні йде активна фаза голосування. Всі майже 300 громад учасників борються за перемогу в конкурсі "Наша громада". Лідирує Ворохтянська громада (6100 мешканців, 2 населені пункти) з кількістю 1798 голосів і рівнем підтримки 29,5%. Закриває прохідний бар'єр (13 громад) Миколаївська громада (10861 мешканців, 17 населених пунктів) з кількістю 1057 голосів або рівнем підтримки 9,7%. Як бачимо, що для нашої Катеринопільської громади з 13208 мешканцями та 21 населеним пунктом, такі показники під силу. Лише 1321 Ваших голосів уведе нашу громаду у 13 громад-переможців ІІ етапу конкурсу!

Для того, щоб проголосувати за проєкт Катеринопільської громади "Центр дозвілля" ( облаштований сучасний хореографічний зал та дитяча ігрова кімната з батутами, горками, лабіринтами та ігровими модулями) :

1. Потрібно уважно вводити адресу поштової скриньки та пароль.

2. Вводити потрібно адресу поштової скриньки на яку зареєстрований акаунт Фейсбуку.

3. Після того як Ви 5 разів неправильно ввели пароль та логін, Вас тимчасово не допускатиме система. Зачекайте трішки та спробуйте знову. Уважно копіюйте пароль та логін (лапки та пробіл це теж знаки, які можуть заважати).

Для того, щоб завершити реєстрацію, перейдіть за посиланням нижче - або скопіюйте його у відкрите вікно браузера:https://otg.fakty.com.ua/user

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора