A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Команда "Колос" Катеринопільської ДЮСШ взяла участь у фінальних іграх чемпіонату ГО "ВФСТ "Колос" з футзалу в м. Гребінки

Дата: 24.05.2021 17:25
Кількість переглядів: 573

Фото без опису Вчора, 23 травня 2021 року, у м Гребінка Полтавської області пройшли фінальні ігри чемпіонату ГО "ВФСТ "Колос" з футзалу серед команд юнаків 2008-2009 років народження.

 Команда "Колос" Катеринопільської ДЮСШ серед команд учасниць була наймолодша, адже за неї грали три гравці 2011р.н. та три гравці 2010 р.н.

 Команди, чемпіони своїх областей, на попередньому етапі були розділені на дві групи по 5 команд. Наша команда Катеринопільської ДЮСШ в своїй групі А зайняла друге місце та у фінальній грі зіграла з командою, яка зайняла друге місце в групі Б. Гра поводилася за 3-4 місце між командами «Лідер» Полтавської області та «Колос» смт Катеринопіль. І хоча в цьому матчі фортуна була на боці суперника, але наші футболісти показали злагоджену гру та посіли 4 місце серед 10 команд учасниць.Фото без опису

 За рішенням ГСК в номінації "Кращий воротар" визнано учасника нашої команди Ігоря Гаврюшенка.

 Дякуємо юним футболістам команди "Колос" та їх тренеру Анатолію Дубовцеву за гарний результат і бажаємо їм наснаги та перемог у наступних турнірах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора