A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги роботодавців!

Дата: 25.05.2021 17:10
Кількість переглядів: 329

 Державна служба зайнятості України активно підтримує роботодавців, які створюють нові робочі місця. Крім таких послуг, як забезпечення індивідуального підходу при підборі персоналу, організація професійного навчання майбутніх працівників, роботодавець має право також на компенсацію єдиного соціального внеску при умові працевлаштування на нове робоче місце строком не менше ніж на два роки за направленням служби зайнятості зареєстрованих безробітних, зазначених у частині першій статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» (ст. 26 Закону України «Про зайнятість населення» та Постанова КМУ № 347 від 15.04.2013 р., якою затверджено «Порядок компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»)
 Право на компенсацію має також роботодавець, який є суб’єктом малого підприємництва та працевлаштовує зареєстрованих безробітних на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності строком не менше ніж на два роки за направленням служби зайнятості (ст. 27 Закону України «Про зайнятість населення» та Постанова КМУ № 347 від 15.04.2013р., якою затверджено «Порядок компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» та перелік пріоритетних видів економічної діяльності для створення нових робочих суб’єктами малого підприємництва»)
 Компенсація виплачується протягом одного року з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного.
 Більш детальну інформацію ви отримаєте у фахівців Катеринопільської районної філії Черкаського ОЦЗ за адресою : смт Катеринопіль, вул. Соборна, 55а або за телефонами : 3- 01-03, 3-01-04 

 #зайнятість #філія #Катеринопіль #роботодавці #компенсація

Директор Катеринопільської районної філії                                                               Т. Кондратенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора