A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Вітання селищного голови Володимира Коваленка з Міжнородним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2021 10:20
Кількість переглядів: 307

Фото без опису Щороку 1 червня ми відзначаємо важливе свято юних громадян нашої держави – Міжнародний день захисту дітей.

 Це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей.

 Діти є найбільшою радістю, найдорожчим скарбом для кожної сім’ї і майбутнім держави. І немає більшого щастя у світі, аніж посмішки здорових та щасливих дітей. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та органів влади. Саме для цього всі ми живемо та працюємо, спрямовуємо зусилля нашої Катеринопільської територіальної громади.   Впевнений, що, об’єднавшись заради майбутнього, ми виховуємо гідних громадян, які неодмінно стануть нашою гордістю.

 Любі діти! Бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху в усіх починаннях. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

 Висловлюю щиру вдячність батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю, любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діток, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

 У цей святковий день бажаю всім здоров’я, миру і добра.

З повагою,                                                                                                                                                       

Селищний голова                                                                                               Володимир КОВАЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора