A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко провів робочу зустріч з підприємцями та сільгосптоваровиробниками

Дата: 15.06.2021 15:46
Кількість переглядів: 417

Фото без опису Селищний голова Володимир Коваленко провів робочу зустріч з підприємцями та сільськогосподарськими товаровиробниками, що здійснюють свою господарську діяльність на території Катеринопільської територіальної громади. На зустрічі були присутні старости сіл, заступники селищного голови, керівники відділів селищної ради та її виконавчих органів. Ініціатором зустрічі був селищний голова, який запропонував учасникам зібрання обговорити подальшу діяльність громадського формування з охорони громадського порядку "Територіальна самооборона Катеринопільщини", яке було створено у квітні 2015 року та налічує понад 200 членів з числа мешканців Катеринопільщини.

 Під час обговорення з цього питання виступили керівник громадського формування Михайло Онуфрієнко, керівники агропідприємств Анатолій Дрибас, Анатолій Гончар, Віктор Трохименко, Микола Вовкотруб, Олександр Сиваченко, Сергій Приймак, Олександр Трохименко, Олександр Коваленко та представники компанії "Кернел" і ТОВ "Журавське". Всі виступаючі були одностайної думки щодо подальшої діяльності місцевого громадського формування, яке вони готові підтримати.

 Учасники зібрання домовились напрацювати системуФото без опису взаємодії, запросити до реалізації плану дій широке коло осіб, з тим, щоб забезпечити діяльність громадського формування на території всієї громади.

 Селищний голова, користуючись нагодою, звернувся до всіх керівників сільськогосподарських господарств, підприємців та старостів сіл територіальної громади з проханням спільно дбати про благоустрій на території всієї Катеринопільської ТГ. Особливо просив, звернути увагу на обкошування підвідомчих та прилеглих до них територій, доріг і вулиць.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора