A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Команда Катеринопільської ДЮСШ "Колос" стала срібним призером футбольного турніру "BraveGk Cup"

Дата: 17.06.2021 19:42
Кількість переглядів: 411

Фото без опису Команда Катеринопільської ДЮСШ "Колос" стала срібним призером футбольного турніру "BraveGk Cup" серед юнаків 2009 року народження, який проходить на березі Чорного моря в с. Рибаківка.

 Показавши свої вміння в перших двох матчах, результати яких ми вже висвітлювали в попередній публікації, наші юні футболісти продовжували тримати високу планку.

 У третій грі з командою “Вікторі” міста Первомайськ наша команда вже в першому таймі впевнено забила 4 голи. Розпочавши другий тайм, тренер змінив склад команди на резервний і гра закінчилася з рахунком 5-1 в нашу користь. Голи забивали Олександр Боянов - 2, Владислав Лановенко -1, Юрій Поліщук - 1, Ярослав Топалов - 1.

 Четверта гра була хвилюючою для нашої команди, адже катеринопільчани вийшли на поле проти команди “Дніпро” м. Світловодськ, яка фігурувала фаворитом цього турніру. Протягом всієї гри наші хлопці домінували та Олександр Боянов забив один гол у ворота опонентів. Другий тайм був не менш напруженим, але тут наші хлопці пропустили гол з стандартного положення. Гра закінчилася з рахунком 1-1.

 У підсумку команда нашої спортивної школи в футбольному турнірі отримали велику кількість нагород та незабутніх вражень! Тренер Фото без описуКатеринопільської дитячо-юнацької спортивної школи Анатолій Дубовцев визнаний кращим тренером футбольного турніру "BraveGk Cup", Олександр Баянов отримав звання кращого гравця та переміг у конкурсі жонглювання м’ячем, Шкуренко Арсен отримав приз глядацьких симпатій, а голкіпер команди Янковий Назар нагороджений сертифікатом з 50% знижкою від спортивного магазину та грошовою нагородою за кращу гру від глядачів футбольного турніру.

 Вітаємо наших юних чемпіонів і тренера Анатолія Дубовцева та бажаємо наснаги, адже попереду ще дуже багато змагань і, звичайно, перемог!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора