A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулися заходи до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2021 17:29
Кількість переглядів: 552

Фото без опису Сьогодні у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни  в Катеринополі відбулось урочисте покладання квітів до Обеліску Слави.

 У заході взяли участь селищний голова Володимир Коваленко, заступники голови Костянтин Кисіль та Ірина Міненко, секретар селищної ради Наталія Цехмістренко керуючий справами виконавчого комітету Олена Поліщук, голова ГО «Організації ветеранів України Катеринопільської територіальної громади» Микола Поліщук, працівники Катеринопільської селищної ради та жителі громади.

 Урочистий захід провели працівники Катеринопільського Будинку культури.

 Вшановуючи пам'ять жертв війни, всі виступаючі на заході закликали про священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто ставФото без опису жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників. Адже сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії на сході країни, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора