A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем молоді

Дата: 27.06.2021 13:41
Кількість переглядів: 428

Фото без опису   Шановна молодь Катеринопільської територіальної громади!

 Сердечно вітаємо Вас з прекрасним літнім святом молодості, краси та енергії – Днем молоді! Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху, це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.

 Ми пишаємося молоддю нашої територіальної громади, Вашими досягненнями в різних напрямках професійної діяльності, на спортивних аренах та у мистецьких заходах. Сучасні і освічені, Ви – творці сьогодення та майбутнього, Ваші енергія і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, науці, спорті та мистецтві. Ви щоденною працею будуєте майбутнє нашого рідного краю, всієї держави, адже саме Ви є незамінною опорою та фундаментом на шляху розквіту й процвітання України.

 В цей прекрасний літній день бажаємо Вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх Ваших мрій та планів.

 Вірте в свої сили! Творіть! Знайте: молодість – не вік, а стан душі. Залишайтесь завжди молодими!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко, виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора