A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Оголошення про проведення конкурсів на посади директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 29.06.2021 12:47
Кількість переглядів: 436

Фото без опису

(Оголошення опубліковане на підставі рішення Катеринопільської  селищної    ради від 25.06.2021 № 9-6/VІІІ "Про   оголошення конкурсів на посади директорів закладів загальної середньої освіти").


1.Найменування і місцезнаходження закладу загальної середньої освіти:

Катеринопільський ліцей

вул. Соборна, 38, смт Катеринопіль

Посада, на яку оголошується конкурс: директор.

2.Найменування і місцезнаходження закладу освіти:

Шостаківський заклад загальної середньої освіти

вул. Центральна, 55, с. Шостакове

Посада, на яку оголошується конкурс: директор.

3.Найменування і місцезнаходження закладу освіти:

Катеринопільський заклад загальної середньої освіти №2

вул. Базарна, 5-А, смт Катеринопіль

Посада, на яку оголошується конкурс: директор.

Найменування посади та умови оплати праці

Директор закладу загальної середньої освіти.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту,  відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 "Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери" (зі змінами), від 23.03.2011 №373 "Про встановлення надбавки педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування", від 11.01.2018 №22 "Про підвищення оплати праці педагогічних працівників" та наказів  Міністерства освіти України від 15.04.1993 №102 "Про затвердження інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти", від 26.09.2005 №557 "Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ".

 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти відповідно до законів України  "Про освіту", "Про повну загальну середню освіту": вища освіта ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років;

інші вимоги: громадянство України, вільне володіння державною мовою, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, проходження конкурсного відбору та визнання переможцем конкурсу відповідно до чинного законодавства.

 

Порядок подання документів для участі у конкурсі

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

-заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

-автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

-копія паспорта громадянина України;

-копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

-документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

-копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

-довідка про відсутність судимості;

-довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

-мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

  Зазначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.

 Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації. 

Прийом документів здійснюється конкурсною комісією   Катеринопільської селищної ради за адресою:  вул. Соборна, 12, смт Катеринопіль, Черкаська область з 29.06.2021 по 28.07.2021  включно до 16.00  год.

Особа, уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі – Ірина Міненко, номер телефону: (04742) 22439, адреса електронної пошти: sr.kater.ck@ukr.net

Місце проведення конкурсного відбору – мала актова зала селищної ради

Дата – 17.08.2021. Час буде повідомлено додатково.

Конкурсний відбір здійснюється за результатами:

-перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України “Про освіту“, “Про повну загальну середню освіту“,  та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;

-перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

-публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку Закладу, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Етапи конкурсного відбору:

1.Перевірка знання законодавства здійснюється у письмовій формі за рішенням комісії.

Перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 19.05.2021 №654.

Загальний час для проведення перевірки - до 1 години 20 хвилин.

2. Перевірка професійних компетентностей кандидатів відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання протягом 20 хвилин (зразки завдань додаються).

3. Публічна та відкрита презентація перспективного плану розвитку Закладу здійснюється кандидатами державною мовою. Загальний час для проведення презентації – до 20 хвилин, для запитань та обговорення - до 20 хвилин.

Детальніше про умови проведення конкурсу дивіться у Положенні про конкурс  на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженому рішенням селищної ради  від 19.03.2021 № 5-10/VІІІ.

Зразки ситуаційних завдань для кандидатів на посаду директора комунального закладу загальної середньої освіти

Примірний перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора