A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринополі відбувся кінопоказ "Кіно просто неба"

Дата: 01.07.2021 20:07
Кількість переглядів: 690

 Фото без опису28 червня, на центральній площі селища Катеринопіль, відбувся кінопоказ в рамках Національного Туру “Кіно просто неба”. Проєкт  реалізується    Благодійним фондом “МХП – Громаді” у партнерстві з Асоціацією “Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!”  та за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
 Під час заходу мешканці і гості територіальної громади мали Фото без описуможливість із задоволенням подивитись сучасне українське кіно: добірку короткометражних фільмів проєкту "Дивись Українське!" та художні фільми "Казка Старого Мельника", "Бобот та енергія Всесвіту", "Чужа молитва", "Толока", "Мої думки тихі". 

 На кінопоказі були присутні й почесні гості, які виступали з промовами до глядачів, це директор БО "Благодійний фонд "МХП - Громаді" Тетяна Волочай та директор ТОВ "Науково-виробнича фірма  "Урожай" Олександр Воскобойнік, завдяки яким і був організований Національний Тур “Кіно просто неба”.

 Фото без опису З нагоди цієї події завітали у Катеринопіль  і  зіркові гості: метр українського кіно Богдан Бенюк, режисер "Толоки" Михайло Іллєнко, якому на катеринопільській сцені вручили "Корону Карпат" за Гран-прі IX міжнародного трускавецького Кінофестивалю та режисер В'ячеслав Пілунський.

 Селищний голова Володимир Коваленко від імені усієї Катеринопільської громади  вітав гостей та вручив їм  сувенірні подарунки.Фото без опису 

 Надзвичайне захоплення учасників заходу викликали творчі доробки юних кінематографів -  на великому екрані презентували перші роботи дітей, створені на кількаденій кіношколі у Катеринополі , які проводила команда "Жовтого автобуса".  Проєкт «Кінематографічні майстер-класи реалізується Благодійним фондом "МХП-Громаді" за фінансової підтримки HBCE Grant Program / Програма грантів HBSE та Zagoriy Foundation у партнерстві з командою Жовтого автобуса від ГО "ГЕРОЇ. ЮЕЙ", Асоціацією "Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!", Державним агенством України з питань кіно та Patriot Rental.

 Кінопоказ вийшов атмосферним і сімейним для всіх вікових категорій від малечі до людей поважного віку.

 Катеринопільська селищна рада висловлює щиру вдячність Благодійному фонду "МХП-Громаді"  за співпрацю та усім, хто долучився до організації кінопоказу у центрі громади, надав  чудову нагоду її мешканцям та гостям долучитися до перегляду стрічок українського кінематографу .

Відео-ролик кінопоказу можна переглянути за посиланням:https://fb.watch/6tIqNas7o4/

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора