A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищній раді відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 15.07.2021 22:41
Кількість переглядів: 418

Фото без опису 13 липня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради.
 Засідання  провів селищний голова Володимир Коваленко в присутності 23 членів виконкому, запрошених керівників комунальних закладів та спеціалістів селищної ради.
 Члени виконавчого комітету схвалили проекти рішень селищної ради щодо  внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської територіальної громади на 2021 рік,  до Програми профілактики злочинності в Катеринопільській територіальній громаді Звенигородського району на 2021-2025 роки та до бюджету Катеринопільської територіальної громади. Схвалені проекти з цих питань будуть внесені на  затвердження сесії селищної ради.
 З метою забезпечення своєчасної підготовки підприємств житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інших об’єктів Катеринопільської територіальної громади до сталого функціонування  в  осінньо-зимовий     період     2021 - 2022 років, виконавчий комітет селищної ради затвердив основні заходи та утворив оперативний штаб з координації дій, головним завданням якого є організація виконання основних заходів та контроль за їх реалізацією. Саме ним мають бути вирішені проблемні питання у кожному населеному пункті територіальної громади та  звернуто особливу увагу на впровадження енергозберігаючих та енергоефективних заходів, які забезпечать економію  витрат бюджетних  коштів. Також зобов’язано директора центру надання соціальних послуг Катеринопільської селищної ради, відділам освіти, молоді та спорту,  культури, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради, головного лікаря КНП "Катеринопільської багатопрофільної лікарні", головного лікаря КНП "Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги", начальника  комунального підприємства "Комунальне селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради до 01.10.2021 року  забезпечити виконання заходів для стабільної роботи в осінньо-зимовий період та своєчасно розпочати і сталого провести  опалювальний сезон  2021 - 2022 року. А для запобігання надзвичайних ситуацій начальнику  комунального підприємства "Комунальне селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради доручено до 01.10.2021 створити необхідні запаси паливно-мастильних та протиожеледних матеріалів для усунення надзвичайних ситуацій на дорогах  комунальної власності. 
 Селищний голова відмітив, що на сьогодні  стан доріг по всій територіальній громаді є проблемним питанням, що потребує чималого фінансового ресурсу та спільного вирішення з ДП «Служба автомобільних доріг у Черкаській області». Так як саме це державне підприємство має утримувати автомобільні  дороги загального користування місцевого значення, що проходять між населеними пунктами  територіальної громади. Він відмітив, що в цьому році виділено на експлуатаційне утримання доріг загального користування місцевого значення Звенигородського району  кошти в сумі 20 млн.грн. Але, на жаль, до цього часу ще не завершилась тендерна процедура по їх використанню. Щоб не зволікати з часом, селищна рада вже подала свої пропозиції щодо включення переліку доріг, що проходять територією Катеринопільської територіальної громади, для проведення ямкового ремонту та облаштування і обкошування узбіч автомобільних доріг в  рахунок виділених коштів району. Селищний голова також повідомив,  що вже розглянуті тендерні пропозиції на виконання робіт з капітального ремонту  автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 240803 /Шпола – Мокра Калигірка – Катеринопіль/ – Петраківка – Стійкове, на якій незабаром він розпочнеться.   
 Ще за рішенням членів виконкому селищної ради було поставлено на квартирний облік дитину позбавлену батьківського піклування та учасника бойових дій, визначено форму протоколу  про адміністративне правопорушення та затверджено порядок його складання. А також затверджено план роботи виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради на друге півріччя 2021 року.
 На завершення засідання, селищний голова подякував членам виконкому за роботу у розгляді внесених питань та оперативність у прийняті  рішень по них. 
 Після закінчення засідання виконкому, селищний голова провів робочу нараду із старостами сіл, під час якої були обговорено питання паспортизації місць видалення та зберігання твердих побутових  відходів і умов збору та поводження з ними. Селищний голова запропонував старостам  навколишніх сіл Катеринополя розглянути з мешканцями цих сіл  можливість користуватися послугами комунального підприємства "Комунальне селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради по вивезенню твердих побутових відходів, попередньо заключивши відповідні договори на обслуговування.
 Старостами сіл піднімалися питання щодо незадовільної роботи працівників Катеринопільського Рему щодо зволікання відновлення електропостачання сіл після негоди, з розкидання гілок після обрізки дерев під лініями і об’єктами електропостачання та про складну ситуацію із отриманнямФото без опису безкоштовних  ліків громадянами пільгових категорій. За результатами розгляду цих питань, селищним головою було   запропоновано звернутися до “Черкасиобленерго”  щодо усунення недоліків у роботі працівників Катеринопільського  Рему та на позачерговому засіданні виконкому заслухати  інформацію відповідальних служб  щодо ситуації  із  забезпечення пільговими ліками громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора