A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Розпочинаємо реалізацію проекту "Сучасний хореографічний зал"

Дата: 23.07.2021 18:18
Кількість переглядів: 329

 Фото без описуВ межах Проекту Партнерства «СпільноФонд» Катеринопільська селищна рада у партнерстві з Громадською організацією «Об’єднання «Черкащани», Благодійним Фондом «МХП-Громаді», Фондом громади «Подільська громада» у тісній співпраці з дітьми та їх батьками, які хочуть займатися танцями, мешканцями громади, працівниками Катеринопільського Будинку культури, Публічної бібліотеки Катеринопільської територіальної громади та Будинку дитячої та юнацької творчості, місцевим малим та середнім бізнесом РОЗПОЧИНАЄ РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОЕКТУ «СУЧАСНИЙ ХОРЕОГРАФІЧНИЙ ЗАЛ", що передбачає ремонт та облаштування кімнати для занять танцями дітей, молоді та дорослих.
 Ідеєю та метою проекту є створення сприятливих умов мешканцям територіальної громади різних вікових груп для занять танцями. Для його реалізації заплановано облаштувати вільну кімнату площею 80 кв.м у Катеринопільському Будинку культури під хореографічний зал, провести в ньому ремонт, замурувавши вітражі та величезні віконні пройоми, встановити шість енергозберігаючих вікон, замінити вхідні двері, електропроводку, світильники, дзеркала, встановити хореографічні станки, постелити спеціальний лінолеум та облаштувати роздягалку, встановивши шафи для одягу. На співфінансування реалізації цього проекту в селищному бюджеті кошти вже передбачено. Ще на умовах співфінансування мають долучитися й інші партнери. Один із них, наш надійний партнер Благодійний Фонд "МХП-Громаді". Загальна вартість проекту становить понад 175 тисяч гривень.
 Запрошуємо всіх, кого зацікавив даний проект долучатися до його реалізації! Кожен з вас може долучитися до реалізації проекту як фінансово, так і своєю трудовою участю. Давайте разом створимо належні та комфортні умови мешканцям територіальної громади різних вікових груп для занять танцями! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора