A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Про проект «Шкільна екотеплиця – як практична дослідницька лабораторія учнів»

Дата: 23.07.2021 18:25
Кількість переглядів: 356

Фото без описуІнформуємо про проект «Шкільна екотеплиця – як практична дослідницька лабораторія учнів», який став переможцем та буде реалізовуватись в рамках Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів ЧАС ДІЯТИ УКРАЇНО! Благодійного фонду «МХП — Громаді» у Катеринопільському закладі загальної середньої освіти №2.

Катеринопільська селищна рада є партнером цього проекту та співфінансує його реалізацію.

Метою проекту є надання учням та їхнім батькам екологічної освіти, громадського простору для організації навчально-дослідницької роботи, можливість працювати над виробленням практичних навичок у вирощуванні та догляді за квітами, екзотичними рослинами, Фото без описупроводити уроки і позаурочну роботу у профільних класах для майбутнього обрання спеціальностей природничого профілю. А завданням проекту є проведення ремонту існуючої шкільної теплиці із демонтажем старого даху, штукатуркою внутрішніх і зовнішніх робіт та заміною комунікацій тепло- і водопостачання.

Керівниками проекту є Валентина Юрпольська, заступник директора з виховної роботи та Людмила Голуб, педагог-організатор. Удачі їм у реалізації проекту!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора